Op naar het paradijs: Koh Tao
Dag 17 Bangkok - Koh Tao
Ja mensen, ik leef nog steeds, maar ik had steeds geen tijd om een verhaal te schrijven, echter wel om de foto`s up te loaden, dus foto`s zonder een verhaal. ;)
Zoals jullie vast al hebben gezien, ben ik naar de slangenfarm geweest om daar, vriendjes te worden met een slang. Geloof mij, ik heb nog nooit zoiets raars vast gehouden. Het voelt zo raar aan een slang! Na deze hele bijzondere ervaring, ben ik heel snel terug naar mijn guesthouse gegaan. En natuurlijk ala laura, was ik net aan op tijd om mijn leven te wagen in het verkeer met mijn persoonlijke scooter taxi. Dat gaat dus zo:
Je stapt achterop met je enorme backpack, de rest van je spullen worden tussen zijn voeten gezet, en dan race je door alle kleine straatjes, rijd je bijna 2 kinderen, 3 honden, 2 katten en een oud vrouwtje omver. Val je bijna van de scooter af, doe je je ogen maar dicht omdat je het niet meer kan aanzien. En hoopt dat je toch echt levend wordt afgezet bij alle anderen die ook naar de eilanden willen gaan. Na deze heftige levenservaring die ik toch echt op mijn to do lijst had staan. Werd ik gedropt bij een grote groep reizigers, die ook allemaal naar de full moon party op 30 maart gaan.
De grote groep werd opgesplitst in kleinere groepjes en uiteindelijk blee ik achter met 15 anderen. Toen hebben we een heel stuk gelopen om nog een paar mensen op te halen, moesten we vervolgens wachten op nog meer mensen. Toen iedereen compleet was, namen we de ferry naar de bus en konden we eindelijk vertrekken, op weg naar de eilanden, met uiteindelijk allemaal hetzelfde doel: Full moon, relaxen, duiken, snorkelen en genieten.
Het is hier echter al een beetje laat en de beheerder van het internet cafe, heeft mij verteld dat hij over 5 minuten sluit. Dus morgen zal ik toch echt de rest moeten plaatsen, maar ik wil jullie het volgende niet ontnemen.
Vandaag heb ik besloten om toch maar 2 maanden langer te blijven. Maar dat vertel ik morgen verder.
Ik vind het lief dat jullie de hele tijd reageren op mijn verhaaltjes en foto`s! Want tussen als deze ervaringen door, denk ik ook best aan jullie

Kus, Xx
Komt mooi uit die 2 extra maandjes, kheb een ticket gekocht vanaf 6 mei t/m 6 juli. Ziet er naar uit dat je een metgezel krijgt ;)
je hebt weer een leuk verhaal geschreven en die slang
was wel gedurft voor jou doen - maar je weet het - je bent niet voor niets super laura (hoe noemden we je vroeger ook al weer! weet jij dat nog?) ik ben het even kwijt , misschien komt het nog wel weer boven borrelen. Maar op dit moment geniet je van een fool moon - zal ook wel bijzonder zijn.
En nu natuurlijk mijn vraag over je laatste regeltjes.
hoezo 2 maanden er aan vast plakken - het is vandaag 1 april - geintje zeker? - of heb je de staatsloterij gewonnen per ongeluk. ik ben nu heel beniieuwd
grotejes mama
hey meis
leuk om weer wat van je te horen vind het echt zo super al je verhalen maar die twee maanden extra dat kan echt niet .dat betekend dat je dus niet terug komt bij irma en mij nou leuk hoor hahaha.
nou je hebt gelijk hoor geniet ervan wacht met smart op de rest van je verhaal
een hele grote knuffel charleen en een smakkerd van Kiara
En jij denk ik zal even dat stelletje dome hollanders voor de gek houden, mooi niet laura want het is hier 1april.
Ha Ha Ha Papa
Ha ha zo Oma zo Laura ! weet je dat ik ook met een dikke slang om mijn nek op de foto sta . Kunnen we mooi naast elkaar plakken . O o Laura , ik trapte er wel in hoor, en dacht nooit aan 1 april ! ja dat heb je met die over jarige oudjes . maar ik vind het leuk bedacht, en ik tuinde er mooi in, Maar ik krijg je nog wel !!! voorlopig geniet je noch maar van je reis .Gr .en een knuffel van je domme oma.
Zo te lezen behoor jij nu ook tot de groep mensen die besmet zijn met het Thailand virus. Er is (gelukkig) voor dit virus geen enkel medicijn in de handel het enige wat iets verlichting geeft aan dit virus is een regelmatig bezoek aan dit heerlijke land.
Welkom bij de Thailand verslaafden!
Peter & Ingrid
(op naar de 15e keer Thailand, maar gelukkig nog 3 daagjes te gaan)
Wat een avonturen weer, Laura!! Geweldig!!
Je kent zo ondertussen zowat de hele flora en fauna van Thailand.. haha!!
Geniet ervan!!
2 maanden langer op de mac kan ik niet wachten laura!
dus kom maar gewoon terug!!
kussen