Druk, druk druk..
Zo staat er nog 82 dagen te gaan, en opeens is het nog maar 5 dagen, wat kan het toch snel gaan. Ik weet nog dat ik aan het begin, en dat is 6 maanden geleden, bij de HEMA kwam werken, met het doel om te gaan reizen. En opeens heb je dan je laatste werkdag enneem je afscheid van je lieve collega`s die allemaal aan je denken.
De prikken heb ik al gehad: DTP, hepatitis A& B en niet te vergetenbuiktyfus. Ookde malariapillen zijn al in huis,het EHBO-setje is ook al bijna compleet,detas half ingepakt, lijstjes uitgeprint van wat ik mee moet nemen. Eigenlijk ligt de kleding overal maar nog steeds niet in die tas, ik wist niet dat ik zoveel zomerkleding had! En dan wordt het natuurlijk moeilijk kiezen tussen al die shirts, broekjes, jurkjes,rokjes, topjes.. En alles straks natuurlijk dubbel chekken, want stel je voor datik wat vergeet!

Overal kopieën van maken, en eigenlijk zou ik moeten opschrijven waar ik wat stop, maar de kans dat ik dat blaadje dan weer kwijtraak, afijn, het komt allemaal wel goed. Het is opeens zo dichtbij, nu wordt het pas echt, echt. Nog steeds lees ik verhalen van anderen, en dan denk ik elke keer weer: nog even.. En dan ben ik aan de beurt

Mijn eerste 3 nachten zijn alvast geboekt, ik overnacht op Kaohsan Road in het Sawasdee Banglumpoo Inn Hotel. En daarna zie ik het wel, ik heb al wel een globale planning gemaakt, maar niets staat vast, heerlijk! Waarschijnlijk ga ik Cambodja niet bezoeken, maar Laos in iedergeval.
Ik ga zo nog de laatste spulletjes kopen, vanavond de laatste keer koor, en niet onbelangrijk: ik moet even een nieuwe oplader voor mijn mobiel zoeken, want ja, ik zou Laura niet zijn, als het niet allemaal vlak voordat ik weg ga allemaal weer stuk gaat.
Allemaal heel erg bedankt voor jullie reacties, het gaat helemaal goed komen en ik vind het leuk dat jullie gaan'meereizen' straks!
Xx.
Hey Lau !
Echt spannend, dat het nu zo dichtbij is !
Veel succes met alles inpakken en de laatste dingetjes doen enzo ! Misschien kom ik vrijdag ook wel ff naar de Prins :)
Xxx